De kerk van Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Greece.

3 huizen met een fantastisch panorama in Agia Paraskevi

Real estate in Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland.

Agia Paraskevi ligt vlakbij Asini, Nafplion en Tolo.
En van de mooiste plekken in Argolida, heel groen en rustig met wijdse uitzichten.

Agia Parakevi is een heel klein boerendorpje temidden van olijfboomgaarden, rondom hun kerk Agia Paraskevi.
Asini( 1 km.) is een klein authentiek dorpje voor de dagelijkse boodschappen vlak bij zee. Daar vindt u de resten van een antieke citadel.
Nafplion ( 7 km.) is het mooiste stadje van Argolida, met Venetiaanse huizen, mooie pleinen, gezellige restaurantjes, boulevards en de burcht het Palamidi.
Tolo ( 4 km.) is een langgerekt dorp aan zee, toeristisch met vele hotels en een bruisend uitgaansleven.

Yioúla Lapathióti bouwt hier 3 huizen in het dorp Agia Paraskevi aan de voet van de berg Profitias Ilias. De 3 huizen hebben een fantastisch uitzicht op de baai van de Tolo, met Vivari en Iria op het zuiden en op het oosten en noorden op de bergen in het binnenland van Argolida.

1e huis: 83 m2 . Op de eerste verdieping: woonkamer met open haard en open keuken, 2 slaapkamers met kastenwand, badkamer met ligbad, op de eerste verdieping en een grote bergruimte op de begane grond. Uitzicht en balkons op het zuiden en noorden.Totaal oppervlak grond: 198,36 m2. € 150.000
Plattegrond van het 1e huis, de 1e verdieping in PDF

2e huis:Eerste verdieping: 84 m2. Woonkamer met open haard en open keuken 2 slaapkamers met kastenwand, badkamer met ligbad, balkons op het zuiden, oosten en noorden.
Dit huis heeft het mooiste uitzicht over de baai van Tolo en de bergen van Argolida. Begane grond: een studio van 45 m2 met douche en toilet en keuken en de tuin. Totaal oppervlak grond: 200,76 m2. € 200.000.
Plattegrond van het 2e huis, 1e verdieping in PDF
Plattegrond van de studio van het 2e huis in PDF

3e huis: Eerste verdieping: 83 m2 met een ruime woonkamer met open keuken en open haard, 2 slaapkamers met kastenwand, badkamer met ligbad, balkons op het zuiden en oosten. Begane grond: Studio van 47 m2 met keuken en douche/toilet en de tuin.
Totaal oppervlak grond: 198,36 m2 . € 200.000.
Plattegrond van het 3e huis, 1e verdieping in PDF
Plattegrond van de studio van het 3e huis in PDF

Agia Paraskevi is heel goed bereikbaar vanaf het vliegveld. 1 uur en 3 kwartier met de auto, of met de bus van Athene naar Nafplion ( ieder uur) en verder per bus richting Tolo ( ieder uur) of met een taxi ( 7 km.)

( De foto's zijn tussen 12 en 13 uur 'smiddags, eind september gemaakt)

Information: 0030 27520 22520 Yioúla Lapathióti
0030 6977576736 Yioúla Lapathióti
0031 30 2318383 Karen de Vries

Email: gioula-l@hol.gr :Yioúla Lapathióti
info@argolida.nl: Karen de Vries


Agia Paraskevi op de kaart, Argolida, Peloponnesos, Greece.
De berg, Profitias Ilias vanuit het achterland, Argolida, Peloponnesos, Greece.

Plein van Agia Paraskevi met de berg Porfitias Ilias, Argolida, Peloponnesos, Greece.
Uitzicht naar het Zuiden. Golf van Tolo. Argolida, Peloponnesos, Griekenland. Uitzicht op het Oosten. Argolida, Peloponnesos, Griekenland.
1e en 3e huis vanaf het N.W., Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Greece. 1e en 2e huis vanaf het Westen.Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland.
2e en 3e huis vanaf Zuid-Oost. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland.  1e en 2e huis vanaf ZW. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland.
3e en 1e huis vanaf N.O. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland. 3e huis vanaf N. Agia Paraskevi, Ligourio, Argolida, Peloponnesos, Griekenland. Uitzicht achter.
1e huis vanaf Z.W. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Greece. Voordeur en uitzicht van 2e huis. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland.
Zitkamer met open haard, balkon op Z. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland. Keuken 1e huis. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland.
Landelijke omgeving. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland. Keuken in de studio van 2e huis. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Griekenland.
Uitzicht vanuit de keuken 1e huis op N. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Greece. Badkamer, 1e huis. Agia Paraskevi, Argolida, Peloponnesos, Greece.